Homo’s maakten Pokémon Go app om hetero huwelijken te laten klappen

pokemon-go-tl-520x245

Gelukkig is het spelletje Pokémon Go, wat een ware hype was deze zomer, op zijn beloop. Steeds minder mensen spelen het nog.

IWIH’s bronnen rapporteren dat er een record aantal echtscheidingen deze zomer zijn geregistreerd in Amerika en dat men de gay-power app Pokémon Go ervan beschuldigd!

“Wat veel consumenten niet beseffen is dat Pokémon werd opgericht in Japan als een dating game voor homoseksuelen. Pokémon betekent letterlijk ‘Pocket Monster’ in het Japans, met pocket monster wat een eufemisme is voor voortplantingsorgaan van een mannetje”, aldus het Florida Hospital Orlando.

Pokémon Go! staat voor ‘Pokémon Gaylord’ of volledig vertaald, “Pocket Monster, Gaylord!”. Deze volgende generatie van de Pokémon-serie maakt gebruik van suggestieve (anale) speelballen en verbergt ze op locaties waarbij men bij Pokémon Gaylord er zeker van is dat het homoseksuele ontmoetingen veroorzaakt.

Een ziekenhuis werknemer meldde dat Pokémon voortdurend verscheen naast flesjes morfine, in een poging om uitgeputte artsen en verpleegkundigen te verleiden om hun telefoons te gebruiken om de Pokémon’s te gaan vangen en liet daarbij allerlei (homo)seksualirariteiten losbarsten.

Een warmte-map laat zien dat de Pokémon’s vaak worden weergegeven in homobars, bezwete fitnessruimtes en studieverenigingen. Dit zijn allemaal plaatsen die niet onbekend zijn voor homoseksuelen. Dus het moet duidelijk zijn dat het spel is ontworpen om mensen een nieuwe levensstijl te ontlokken…

Advertentie

2 reacties

  1. Hilarische kijk op het pokemon spel!

    http://www.thismademyday.nl

    1. Al die (anale) balletjes die alsmaar blijven rondhuppelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s