Tijd voor spijt Russen!

anp_mh17_eindrapport_0

“Zie je nou wel, we  hadden gelijk” is niet echt gebruikelijk want onbescheiden maar in dit geval wel op zijn plaats. Natuurlijk zat Rusland achter het neerschieten van de MH17. Het was in de eerste 2 weken na de ramp al helemaal duidelijk maar dan moet je het eerst gaan bewijzen dhr. Bontes in plaats van met veel machtsvertoon binnen vallen en wereldoorlog 3 ontketenen. Het was natuurlijk niet zomaar iemand die uiteindelijk toestemming gaf voor het inzetten van een buk installatie in een gebied waar de Russen “officieel” helemaal niet waren. Iemand dichtbij Poetin of wellicht hijzelf wel en natuurlijk was dit vliegtuig vol Nederlanders niet de bedoeling. En degene die voor het inzetten verantwoordelijk is moeten we natuurlijk vervolgen en niet de (Russische) militair die op de knop drukte en gewoon orders volgde. Nu toegeven zou een enorme afgang zijn voor de Russen en dat gaan ze dan ook niet doen want ze zaten heus niet in de Oekraïne toen hoor. Nee, ze doen gewoon een “Trumpje”. Keihard ontkennen tegen beter weten in al spreken alle bewijzen tegen je. En we leven in zo’n gekke wereld dat sommige mensen je daarom tegenwoordig nog bewonderen ook. Diplomatieke schaakspelletjes nu over de rug van de nabestaanden. Restanten van een buk met het glas van de Boeing eraan maar het is geen goed onderzoek want alle valse inbreng van de Russen is niet gebruikt. Duidelijk vanwaar geschoten is want verbrande weilanden maar nee hoor,  wij waren het niet. Het was een vliegtuig van Oekraïne, het waren ufo’s, sprinkhanen, de smurfen of marsmannetjes. Pleur toch eens op Poetin en ga je moeder in de maling nemen. Tijd voor spijt nu en geen grote bek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s