Wij doen mee aan de verkiezingen

​Ikwasinharen.nl gaat een eigen politieke partij beginnen. Omdat het visnodig is. Binnen onze partij staat de ‘ik’ persoon centraal, ik we gaan al uw problemen oplossen en Volendam moet Volendam blijven. Het file-probleem lossen we nog niet op, die gebruiken we voor het volgend seizoen Politici dansen op kijkers.

Mijn onze partij genaamd Forum voor Demagogie gaat u precies vertellen wat u graag wilt horen. Ik ben We zijn een echte midden-partij en dat willen we ook uitstralen met onze pakkende slogan: ‘Samen staan we sterk, kom in verzet en pak je stem terug’. We hopen op minimaal 40 zetels, want dan kunnen we echt het verschil maken. 

We rekenen op u. Stelletje mafkezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s