Discrimineren Trump heel normaal

Donald TrumpDie arme Trump heeft het ontzettend zwaar te voorduren tijdens z’n campagne. Nu zijn het weer Jack en Meg White die zeggen te moeten walgen vanwege het gebruik van hun nummer Seven Nation Army door Donald Trump in een campagnevideo en van de associatie die dit zou oproepen met de politicus. Jack en Meg White, samen The White Stripes, zeggen niets te maken te willen heben met de Republikeinse presidentskandidaat. Trump, die het beste voor heeft met alle mensen op de wereld en in het bijzonder Amerikanen, werd al eerder door Adele, Steven Tyler, The Rolling Stones en Michael Stipe, toch niet de allerminste namen, verzocht te stoppen met het gebruik van hun muziek voor zijn campagne.

En daarom gaan wij van ikwasinharen.nl boycotten. Wij roepen jullie vanaf heden allemaal op om geen muziek meer van Adele, Steven Tyler, The Rolling Stones, Michael Stipe of The White Stripes illegaal te downloaden, zodat hun bekendheid ver achter zal blijven bij die van Donald Trump. O ja, ook de film Air Force One moet je niet langer downloaden. De producenten van die film hebben gezegd dat ze niet willen dat Trump de openingstune van hun film nog langer gebruikt. Ikwasinharen.nl draagt Donald Trump en al zijn aanhangers een warm en vooral zuiver blank hart toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s