Ikwasinharen.nl behoudt Keurmerk Fatsoen

fatsoentje
Okee, eerlijk is eerlijk, wij waren toch wel een beetje zenuwachtig. Vorig jaar ontvingen wij als eerste Nederlandse weblog (en wereldwijd voor zover wij hebben kunnen nagaan) het Keurmerk Fatsoen. Zo heel af en toe klinkt er nog wel eens een negatief geluid over de inhoud van ikwasinharen.nl. Voor ons een reden om onze website opnieuw te laten keuren voor het keurmerk Fatsoen. En wat blijkt? De jury is nog steeds laaiend enthousiast over ikwasinharen.nl. We hebben ons inmiddels ontdaan van extreemrechtse, vuurwapengevaarlijke en gewelddadige bloggers, die eigenlijk geen fatsoenlijke letter op papier het scherm kunnen krijgen. Dit geeft de lezers volgens de onafhankelijke jury een gevoel van veiligheid, respect en acceptatie. Kortom ikwasinharen.nl heeft wederom 5 sterren gekregen voor z’n Keurmerk Fatsoen.

Supermatthijs van de jury zegt: “Ikwasinharen.nl is een fijne plek voor zowel hoogopgeleide lezers als publiek wat iets meer moeite heeft met het plaatsen van de letters in de juiste volgorde. Iedereen voelt zich onderdeel van een hechte groep lezers, ongeacht of je blank, geel, zwart, Sylvana Simons of zelfs een PVV-er bent.”

Bij ikwasinharen.nl vind je geen lelijke woorden, vloeken, pornografie, racisme of slechte muziek (meer). U kunt onze website dus met een gerust aanraden bij vrienden en familie. Bovendien durven wij te zeggen dat de inhoud van onze website ook kindvriendelijk is en dus uitermate geschikt voor studiedoeleinden zowel op de middelbare school als in het vervolgonderwijs. Ikwasinharen.nl levert dagelijks een bijdrage aan maatschappelijke discussies op een prettige manier, zonder zich onnodig grof of racistisch uit te laten. Wij horen u ‘WC-EEND’ roepen, omdat onze schrijvers zelf in de jury zitten. Maar wij zijn inmiddels ook al een tijdje opgenomen in de Koninklijke Bibliotheek en dus cultureel erfgoed! Dussss….

En nu gaan we ons eerst de tyfus in zuipen om dit heugelijke feit te vieren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s