Zwitserse tv-zender schokt het publiek met opnames van Aleppo

Westerse media tonen ons altijd dezelfde foto’s of filmpjes: verwoeste huizen, vreedzame terroristen en de boze regering. Maar het echte beeld ziet er heel anders uit. Waar de overheid de controle heeft, leven de mensen normaal en vreedzaam. En waar door het Westen gesteunde terroristen zijn, vluchten de mensen voor hun leven. Dáár is terreur en totale vernietiging. Net zoals het eruit ziet in Aleppo. Deze stad leeft in een tweespalt.

In het oosten regeren de door het Westen gesteunde Al-Qaeda terroristen. Er wonen daar slechts 5000-10.000 burgers. De rest van de bevolking is twee jaar geleden gevlucht voor de terroristen. De nog steeds in het oosten van Aleppo verblijvende burgers worden door deze terroristen tegengehouden te ontsnappen.

West Aleppo wordt echter gecontroleerd door de overheid. Er leven nu meer dan 1,5 miljoen burgers – moslims, christenen, Koerden en andere minderheden. In de regeringsgebieden gaat het normale leven gewoon door, als daar geen terroristen zijn. Die vuren dagelijks raketten en mortieren op de 1,5 miljoen inwoners van West Aleppo. Er sterven ook kinderen die worden aangevallen door de terroristen op weg naar school.

De overgrote meerderheid van de Syrische vluchtelingen zijn niet gevlucht naar Turkije, Duitsland en Nederland maar binnen Syrië, in gebieden die nog in Assad’s handen zijn. Bijna 8 miljoen ontheemden leven daar momenteel in de veilige gebieden. Het Westen heeft echter sancties opgelegd aan deze beveiligde gebieden. Zo is de voeding voor de ontheemden schaars. Blijkbaar willen Merkel, Rutte, Juncker en Co, dat mensen aldaar niet vluchten naar Assad, maar naar Europa. Maar WAAROM?

Lees ook:

Kind (6) trouwt man van 55 voor eten en een geit 

Via: https://politikstube.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s