Dames opgelet, er komt een UITVERKOOP!

De aanbestedingsprocedure voor het modebedrijf Charles Vögele door de Italiaanse investeerdersgroep Sempione Retail vindt iets vroeger plaats dan eerder aangekondigd was. De inschrijvingsperiode begint op 20 oktober en zal naar verwachting eindigen op 16 november.
De Raad van Bestuur van Charles Vögele adviseert haar aandeelhouders het aanbod van Sempione Retail te honoreren. De investeerders bieden, zoals een maand eerder is aangekondigd op de beursgang, een biedprijs van 6,38 CHF per aandeel.
Verdere saaie overname info over Vögele wil ik jullie besparen dames. Jullie weten genoeg. Bij een overname van een kledingketen komen ALTIJD de overgebleven kledingstukken in de uitverkoop. Shop ze!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s