Moeder viert de dood van haar zoon, de Jodenmoordenaar

Dit is de moeder van de terrorist die maanden geleden neergeschoten is in Jeruzalem bij een bushalte waar hij aldaar uit het niets in de menigte begon te schieten en twee Joodse mensen vermoordde. De moeder eert haar zoon, deelt snoep uit en viert deze moord op Joden en moedigt het zelfs aan.

Waarom zijn zulks taferelen niet in het nieuws? Het is de moeder van de moordenaar. Kinderen zijn in de kamer. Dat is het leven. Waarom meldt het nieuws niets van deze haat, waarvan men in kennis gesteld moet worden om vakkundig én in nuance te kunnen praten over het Joods-Palestijns conflict?

Lees ook:

Het historische verraad van de Palestijnen

een reactie

  1. Frankly I think that’s abtoeuslly good stuff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s