Proces Wilders

politiekVolgens Geert zelf is het een politiek proces maar dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Dat zou immers betekenen dat je als populistische politicus maar alles kan roepen en je van geen enkele wet iets aan hoeft te trekken. Zover komt het wellicht ooit met Blondie aan de macht maar gelukkig zijn we zover nog niet. Zelfs in flutland Frankrijk stond Le Pen voor de rechter en het is in ieder geval zeker niet aan Wilders om tot die conclusie te komen maar juist aan een rechter. Voorlopig staat Wilders er gewoon dankzij zijn minder(3x) Marokkanen uitspraak. In artikel 7 van de grondwet staat dat de vrijheid van mening ‘behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet’ is en juist voor een politicus buiten de 2e kamer lijkt me dat wel van belang. De oproep in de kroeg was weer eens een poging om aandacht te krijgen en niet toevallig maar voorbereid. Lijkt me ook wel een puntje voor de rechters want dat zet zijn oproep tot onverdraagzaamheid wel in een ander licht. Nu het proces in volle gang is zien we weer even wat Wilderiaanse hypocrisie zoals je zelden tegenkomt. De leider van de PVV besluit opeens niet meer in de rechtszaal te komen maar zijn partij heeft als standpunt dat een verdachte altijd in de rechtbank moet verschijnen. En uiteraard weer het Calimero gedrag over “verdachte” rechters en gespeelde verontwaardiging als één van hun getuigen onderuit gaat. Want 3 gevallen van fraude bij 6000 aangiften is natuurlijk iets anders dan wat Cliteur ervan maakte. Geeft ook direct aan hoe serieus je de rest van zijn betoog moet nemen wat mij betreft. En dan die valse raadsman Knoops (door Wilders bestuurd via Twitter) met zijn krokodillentranen en dreigen om op te stappen omdat de rechters het niet met hem en Geert eens zijn. Grow some balls Knoops!

een reactie

  1. Jij kunt het gewoon niet uitstaan dat Geert Wilders gedemoniseerd wordt en dus indirect gewoon gelijk heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s