Help, de idioten grijpen de macht!

politiek

De ontevreden burger in Amerika heeft gesproken en gevreesd mag worden dat hij/zij dat ook in Europa gaat doen. En uit onvrede stem je dan natuurlijk op de meest kolderieke figuur die je kan bedenken want je moet toch iets tegenover een Erdogan of Poetin zetten. Wat kan daar nou eigenlijk helemaal mis gaan? Jarenlang in de hoek gezet door politiek correcte gutmenschen als je eens (dronken) wat racistisch uit de bocht vloog moet je toch wat. Slechter dan nu kan toch niet dus waarom proberen we het niet eens met een volstrekt halvegare aan de knoppen? Dat zal de gevestigde orde wel wakker schudden. Een vuilbekkende en narcistische miljardair zal uiteraard veel beter begrijpen wat er bij de gewone man leeft dan de huidige elite. Daar staan miljardairs wel bekend om over het algemeen zoals u weet. En om aan de steeds groter wordende inkomensverschillen wat te doen moet je uiteraard ook bij iemand met veel geld zijn maar dat is logisch. Even de heilige huisjes omver schoppen, gewoon omdat het kan, want dan zal de ingeslapen bende wel wakker schrikken. Le Pen aan de macht in dat kutland in het zuiden, Wilders hier en Lega Nord in Italië. Ach, het zal allemaal wel weer mee vallen. Reagan bleek het achteraf ook best aardig te doen en dat was ook een idioot die min of meer per ongeluk de koude oorlog oploste. George W. Bush had zo een beetje het iq van een kleuter maar lukte het ook (net) niet een wereldoorlog te ontketenen dus niet zo somber allemaal. Na eeuwen de slimste mensen aan het roer is het gewoon tijd om eens iets anders te proberen. De populisten moeten overal maar eens laten zien waar ze toe in staat zijn. En daarna weer eeuwenlang hun mond houden aub. Want praatjes vullen over het algemeen geen gaatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s