Diederik!

alledaags

Hoi Diederik,

Deze week was je bij Jeroen Pauw. Ik verbaasde me over je schaapachtige gedrag en toch ook weer niet. Je vond het een prestatie dat jij minder had verloren dan je concullega Wilders. Je weet de uitslag van de volgende verkiezingen nog niet! Het is niet moeilijk te voorspellen dat het alleen maar minder gaat worden.

Het wordt tijd dat iemand zijn rug recht. Zijn ballen durft te tonen. Maar ik vrees dat de partij daar niet voor bij jou hoeft te zijn.

Mocht je wel zo dapper zijn dan voorspel ik een eenmansfractie.

Ik zeg Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s