Maten naaien in mijn gevecht!

sport

Wat nou MIJN gevecht. Zoals ik het tot dusver heb begrepen is het niet alleen JOUW gevecht maar een gevecht van, met en door alle wielrenners die ‘beroepsmatig’ met het bewegen van de benen en het wiebelen van de billen hun geld verdienen.

Nu heb ik altijd al een hekel aan ‘jouw’ sport gehad. Mede gevoed door het feit dat je met gevaar voor eigen leven op de fiets naar school ging en regelmatig door een wielrenner van je fiets werd gereden.

En dat jullie de boel jarenlang hebben besodemieterd was ook al jaren lang een publiek geheim. Persoonlijk snap ik niet dat er nog journalisten (Mart, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen) waren die jullie zonder meer op je blauwe ogen geloofden.

Maar dit terzijde. Dat jij nu hebt bedacht om je maten erbij te lappen, om over hun ruggen je centen te gaan verdienen is best wel een dingetje. Dat jij nachtenlang over de hoeren heen bent gegaan en hebt liggen rukken moet je zelf weten.

In de voetballerij noemen ze dat matennaaien.

Ik hou van voetbal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s