Duitsland een vergaarbak van vluchtelingen

De verhuizing van mensen uit Syrië, Iran, Irak en Eritrea naar Duitsland is begonnen. Per chartervluchten komen deze asielzoekers via Italië naar de Heimat. Alvorens worden ze medisch onderzocht om vervolgens verdeeld te worsen over de verschillende keizerstaten. 

Op dinsdag 15 november zijn de eerste inwoners openlijk van Eritrea via Italië door een chartervlucht naar Duitsland gebracht. Op 10 november had de Duitse PR-machine al staan loeien en werd dit verhuizingsproject reeds aangekondigd. De bedoeling is 1000 vluchtelingen per maand naar Duitsland te brengen.

Volgende de Süddeutsche Zeitung zijn er eergisteren 188 asielzoekers aangekomen bij de luchthaven van München. De eerste asielzoekers werden in augustus al naar Duitsland gebracht met het vliegtuig, in het geniep. 

Erding, het zogenaamde wacht- en verdeelkamp in Duitsland voor deze asielzoekers, heeft 3500 bedden. Na een medisch onderzoek, komen de nieuwkomers in de Duitse asielprocedure. Het Duitse Rode Kruis dat samenwerkt met het Federaal Bureau voor Migratie en vluchtelingen (BAMF) leiden samen deze verdeel operaties.

In de eerste zeven dagen van dit nieuwe jaar waren er al ruim 22.000 zogenaamde “vluchtelingen” in Duitsland aangekomen die eerder door verschillende veilige landen heen gereisd zijn. Indien deze trend zich voortzet, kunnen er in heel 2016 tussen 500.000-1.000.000 vluchtelingen over de Duitse grens komen struinen. Ik bedoel vrij inreizen natuurlijk. Ze worden nu ook nog gewoon openlijk gecharterd! Geëxtrapoleerd voor het eind van dit jaar zouden ze zelf op meer dan 1.000.000 uit kunnen komen met een verwachtte hyperbolisch effect tijdens de niet zo koude tot warmere maanden. Echter verwacht Frank-Jürgen Weise van de Groene, dat het maar 500.000 zullen worden. Politici en hun hoop verwachtingen… In 2015 verwachtten de heren en dames politici in Duitsland er ook maar 500.000, wat uiteindelijk in werkelijkheid ruimschoots verdubbeld werd.

Het zal er tamelijk krap worden in de Duitse Hanzesteden. Hoe zal die een arm afstand, weet u nog, nog uitgevoerd kunnen worden? 

Dit wordt elke dag in plaats van “Wir schaffen das”, op deze manier, maand na maand en jaar na jaar: “Die schaffen uns!”

2 reacties

  1. […] november werd al duidelijk dat Duitsland een vergaarbak was van vluchtelingen. In de eerste 7 dagen van januari 2016 kwamen er al 22.000 vluchtelingen naar […]

  2. […] ‘dat nooit meer’. Vandaar wederom nogmaals andermaal een paar boten, treinen, vliegtuigen (die ’s nachts landen in Duitsland, stiekem) met duizenden Huppelafrikanen naar Europa. Europa heeft nog steeds […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s