Autisme? Neem XTC!

internetZit je aan het begin van je pubertijd? Probeer dan als de sodemieter autisme te krijgen. Autisme kun je op doen door je zoveel mogelijk te laten vaccineren. Verder kun je autisme ook krijgen door andere medicatie, de plastic soep of, als je heel veel geluk hebt, krijg je autisme gewoon mee van je vader en moeder. Heb je het voor elkaar gekregen om autistisch te zijn? Dan kan het feest beginnen. Sinds vorig jaar zijn Amerikaanse onderzoekers bezig met het toedienen van MDMA (de werkzame stof in XTC) aan autisten. De XTC helpt de autisten hun sociale angsten de kop in te drukken. Hierdoor maken autisten eerder contact met anderen (autisten?) en leiden ze een minder eenzaam bestaan. XTC was ooit ontwikkeld als medicijnen om bloed te stollen, maar dat werkte niet zo heel goed. Alexander Shulgin bracht het in 1967 opnieuw op de markt als een soort amfetamine. En eind jaren 80 werd XTC gebruikt waarvoor het echt nodig was. De hersenen wapenen tegen monotone stompzinnige dreunen uit een drumcomputer. Of te wel, het werd een populaire drugs onder een groep mensen waar hersenschade niet erg waarschijnlijk is. En sinds 2015 wordt het dus weer getest als medicijn bij autisten. XTC maakt het leven van autisten leuker, socialer, aangenamer en minder eenzaam. En mocht 1 tablet niet helpen, dan verhoog je gewoon net zolang de dosis totdat je gaat trippen en al je denkbeeldige vriendjes tot leven komen.

Advertentie

een reactie

  1. Autisme? Neem een drugsverslaving! Goed idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s