Ard van der Steur adviseert Ard van der Steur

20161127_113206

Wij van IWIH zijn best goed bezig. Wij zijn heel goed bezig. Zo dat is gezegd. We volgen de filosofie van Minister van Veiligheid en Zwarte Lak Ard van der Steur van de Verdraaipartij van de Verdonkeremaning en Demagogie (VVD). Gewoon vaak zeggen dat het goed gaat in de hoop dat de mensen je gaan geloven.

Het interview afgelopen weekend in het Algemeen Dagblad met Ard van der Lak maakt veel duidelijk. Het is niet veilig in Nederland. Het gaat niet goed met de politie. En Zwardlak van der Steur is dus helemaal niet goed bezig. Het stuk staat vol met gebazel van de  bovenste plank. Ard was heel blij dat hij gebeld werd door slachtofferhulp nadat zijn fiets was gestolen. Hij noemt dat ‘op de goede weg zijn’. Je kan dat ook anders noemen; complete chaos. Dat betekent dat er op het zelfde moment een fiets afgeleverd wordt bij iemand die verkracht is en er vaginaal onderzoek wordt gedaan bij iemand van wie de fiets gestolen is. Chaos dus. Als je trouwens wordt verkracht door iemand die daarna je fiets steelt, waar ga je aangifte doen? Op welk bureau? Je moet tegenwoordig een binnenlandse vlucht boeken om bij een politiebureau te geraken. Maar weet je, Ard van der Zwartlak zegt dat de burger dat niks kan schelen. Wat boeit het verdwijnen van een politiebureau in de wijk nou? We moeten niet zeiken, want er zijn een paar dagen in de week steunpunten in gemeentehuizen. Ideaal. Niemand zit daar, maar er zijn tenminste punten, dus wat is het punt?

We hoeven ons niet druk te maken, want Ard is goed bezig. Ook al is het bij het politiekorps al jaren treurnis ten top. Terwijl hun bazen 1,5 miljoen opsnuiven, moeten agenten gedwongen met een Super Soaker de straat op. Terwijl Zwardlak van der Steur een concertje/feestje organiseert van ons geld, worden er elk weekend honderden mensen op straat kapot geslagen. De politie doet niks meer want als ze een amokmaker oppakken, zitten ze daarna 4 uur lang aan hun bureau een dossier te tikken. In hun eigen tijd. We moeten dat allemaal in perspectief zien. 1,5 miljoen euro verdonkeremaand. Is dat veel geld Ard? ‘Ach, wat is veel. Laten we reëel blijven. 1.5 miljoen euro op 5.5 miljard is niet veel.’ Zo lusten we er nog wel een paar. Dan is 6 miljoen vergaste joden niet veel op een totaal van 7 miljard mensen. Dan zijn 50.000 op een totaal van 700.000 van onze 80-plussers die in verzorgingshuizen dagelijks uren in een tuigje boven de wc hangen omdat het personeel ze vergeten zijn niet veel. We moeten het in perspectief blijven zien. Nadelige cijfers zwartlakken en je komt een heel eind met dat perspectief. Daarom vinden wij (de burger) het ook niet erg dat ruim de helft van een flitsboete verdwijnt in de zakken van de Centraal Ondernemingsraad (COR) van de politie. Gelukkig verdwijnt niet 100 procent van het geld in de neus van de COR. Flits, snuif en weg. Perspectief.

Wij snappen wel dat Ard Zwartlak directeur wilt worden van een dierentuin. Als er één organisatie is die in leven wordt gehouden met gemeenschaps-, sponsor-, en subsidiegeld is het een dierentuin wel. Met andermans geld is het fijn pronken. De meeste dierenparadijzen draaien verlies, dus daar kan Ard best goed werk verrichten. De Artis-top kijkt nu al uit naar de komst van feestbeest Ard. Er zal na zijn aantreden geen stuiver meer in kas zijn om de dieren te vreten te geven, omdat al het geld verbrast gaat worden aan apenkooien met prostituees en aan liters zwarte lak, maar dat alles zien we in perspectief.

een reactie

  1. […] denkt dat Artis staat te springen om hem. Zwardlak van der Steur lijkt het geweldig om bij Artis te werken. Hij zal het daar uitstekend doen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s