Eenheidspartij (ook #IWIH in de politiek)

eenheidspartijDe PVV wordt de grootste partij van Nederland, zoals het er nu naar uit ziet. Een groot deel daarvan is gebaseerd op onvrede met de ik huidige politiek. Vandaag heeft weblog GeenStijl te kennen gegeven een eigen politieke partij te starten, namelijk: Geenpeil. Jan Roos ging op z’n eigen nuchtere wijze bij VNL ook al de politiek vernieuwen. Maar voor fatsoenlijke mensen is er eigenlijk nog steeds geen gezond alternatief. Het varieert van domrechts tot extreemrechts.

Tot vandaag! Ook #IWIH heeft besloten de politiek in te gaan. IWIH voelt zich verplicht om iets aan het armoedige politieke klimaat in Nederland te doen. IWIH gaat zich inzetten voor een tot nu relatief onbekende partij: de Eenheidspartij. De Eenheidspartij gaat zich inzetten voor de hardwerkende burger, zoals u en ik, die door de regering tot op het bot toe uitgekleed wordt. Geen loze kreten als ‘Minder, minder, minder’, ‘Red de democratie!’ of ‘Eigen volk eerst!’

De hardwerkende burger is het beu, dat de overheid continu maar geld over de balk smijt. De burgers betalen zich scheel aan belasting en krijgen er geen reet voor terug. En dit terwijl de mensen die geen enkele bijdrage leveren aan onze maatschappij, continu in de watten worden gelegd. Eenheidspartij gaat wat doen aan dit onrecht in de samenleving. Hierrr leest u het hele programma van de partij. En als u net zo enthousiast bent als IWIH, kunt u zich opgeven als vrijwilliger. De Eenheidspartij is iets van ons allemaal samen en samen brengen we de rust weer terug in Nederland!

een reactie

  1. […] Hoewel IWIH er natuurlijk nooit zeker van kan zijn dat de kuchende regenjas hem wel betrouwbare informatie heeft gegeven, leken de printscreens van GS en de inhoud van de documenten vrij authentiek. Bovendien kunnen we Supermatthijs nachecken als ethicus van ikwasinharen.nl. Wij van IWIH hebben verder geen oordeel over deze kandidatenlijst en hopen eigenlijk alleen maar dat Geenpeil iets moois gaat maken van ons land volgend jaar. Mocht u toch enige twijfels hebben bij deze politieke partij, lees dan eens over de Eenheidspartij! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s