UITGELEKT: Kandidatenlijst #Geenpeil

Foto: Geenstijl.nl

Foto: Geenstijl.nl

Gisteren heeft Geenstijl (GS) naar buiten gebracht een politieke partij te gaan beginnen. GS zal de politiek van binnenuit moeten gaan opschudden. De naam van deze progressieve partij luidt: Geenpeil. Nadat Geenstijl erachter was gekomen dat Rutte niet zo heel veel deed met het Oekraïne-referendum, vond GS het tijd worden om zelf de democratie te gaan redden en de macht weer terug brengen bij het gewone volk. De huidige regering heeft gewoon schijt aan de stem van het volk en weet klaarblijkelijk helemaal niet wat een democratie daadwerkelijk is. En dus moet de kloof tussen het elitaire politicusvolk en Jan Boerenlul worden gedicht. Journalist Jan Dijkgraaf, die korte stukjes voorin de Metro schrijft, welke IWIH altijd als eerste openslaat in de bus en uitscheurt om zijn kauwgom in te frommelen, wordt lijsttrekker van Geenpeil.

Tot dusver was dit allemaal al een beetje bekend gisteren. Maar IWIH zou IWIH niet zijn als hij de hand wist te leggen op meerdere nieuwe kandidaten voor Geenpeil. Tip voor de campagnevoerders: je moet ook nooit je laptop onbeheerd achterlaten ergens, altijd je documenten saven met een wachtwoord, zeker als je net een belangrijke persconferentie moet gaan geven en nooit, maar dan ook NOOIT een kuchende man in een lange regenjas vertrouwen. Hieronder de 10 kandidaten, waarvan IWIH op basis van de door hem ontvangen stukken vrijwel zeker is, dat deze personen zich kandidaat zullen stellen voor Geenpeil.

 • 1: Jan Dijkgraaf, journalist van 99 woorden.
 • 2: Bart Nijman, oprichter danwel bedenker van dat Oekraïne-gedoe.
 • 3: Alptekin, obsessief uitdeler van Geenpeil-flyers.
 • 4: Supermatthijs, (?) ja, Supermatthijs gaat als ethicus aan de slag bij de politieke partij, ondanks zijn permaban op GS.
 • 5: Amsterjan, schrijfkanon die graag rake klappen uitdeelt en hoopt dat het ooit iemand het keer zal opmerken.
 • 6: Linda Duits, zichzelf benoemd social media expert en roert mee in de genderkringdiscussie.
 • 7: Yamapama, priegelt graag met computerknopjes, maar krijgt waarschijnlijk een rol bij defensie.
 • 8: Lewis, weet botte stellingen in een keurig burgerlijk jasje te proppen. Zorgt voor rust in de groep.
 • 9: Feyenody, hardhandig uitdeler van flyers en staat ook indien gewenst de pers vol gas te woord.
 • 10: Blonde mevrouw, de grootste islamdeskundige van de Gouden eeuw.

Hoewel IWIH er natuurlijk nooit zeker van kan zijn dat de kuchende regenjas hem wel betrouwbare informatie heeft gegeven, leken de printscreens van GS en de inhoud van de documenten vrij authentiek. Bovendien kunnen we Supermatthijs nachecken als ethicus van ikwasinharen.nl. Wij van IWIH hebben verder geen oordeel over deze kandidatenlijst en hopen eigenlijk alleen maar dat Geenpeil iets moois gaat maken van ons land volgend jaar. Mocht u toch enige twijfels hebben bij deze politieke partij, lees dan eens over de Eenheidspartij!

 

een reactie

 1. […] Uitgelekt: kandidatenlijst Geenpeil […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s