Schoon schip maken

sailboat-459794_960_720

De razend populaire en sinds kort veroordeelde politicus Geert Wilders gaat schoon schip maken. Helaas wil de geblondeerde demagoog er niet bij vertellen hoe dus zullen we dat hier maar een beetje zelf in moeten vullen. Maar we hebben best een rijke fantasie op Iwih dus dat gaat wel goed komen. Je kan de situatie best vergelijken met Turkije. Daar was een staatsgreep en de veroordeling van Wilders is eigenlijk hetzelfde volgens zijn heus niet altijd domme aanhangers. Alle tegenstanders kunnen dus verwachten dat ze uit alle openbare functies gezet gaan worden. Uiteraard worden alle rechters ontslagen en vervangen door Hiddema type’s die ouderwetsch streng gaan straffen en daarbij ook gewoon verschil gaan maken bij iemand zijn afkomst. Er zullen vliegtuigladingen criminelen uitgezet worden, als ze een dubbel paspoort hebben, maar de kinderen van Henk en Ingrid (heus niet dom) niet maar dat is logisch. De elite zal langzaam maar zeker verdwijnen in de nu grotendeels leeg staande gevangenissen. De “linkse” staatsmedia uiteraard verboden en vervangen door een gezond “rechts” geluid. Iedere avond Geer en Goor die tevens een nieuw soort van snelrecht toe zullen gaan passen op basis van een kort YouTube filmpje. Voor de wat ernstigere zaken hebben we GeenStijl waar geheel onafhankelijk de voors en tegens op een rij gezet zullen worden door Martin Bormann Bosma waarna de meerderheid een gepaste straf zal geven. Als minister van Buitenlandse Zaken zal Ebru Umar fungeren die iedereen die nog geen grove belediging van Wilders zelf ontving de huid vol schelden. De cavia dierenpolitie van de grote denker Dion Graus (heus niet dom) zal vergaande bevoegdheden krijgen en direct met scherp mogen schieten. We gaan een groot hek om ons land bouwen en dat moeten de Moslims betalen en wekelijks zullen we op de pleinen in ons land Korans verbranden. Schoon schip maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s