Ze wilde me!

Een lieve immigrant in Zweden legt uit dat het meisje met haar natte gewillige roze string, hem wilde n**ken. Ze zei het niet met woorden maar hij zag het aan haar body language! Dat ze flink tegenstribbelde en hard schreeuwde, hoorde bij het rollenspel zullen we maar zeggen…

Deel twee is nog imposanter!

Meer florisante video’s zien? Zie hier.

3 reacties

  1. De hufter. Hij komt uit een land waar ze lijfstraffen wel begrijpen.Castreren en handen afhakken dan maar?
    Dat begrijpt deze arme immigrant vast wel!

  2. Wie is hier stom? Ik denk degenedie gestuurd wordt door een ideologisch systeem om een crimineel te interviewen. Als je er een brandende autoband omheen legt heb je binnen no-time je antwoord. Plus, de rest snapt precies wat er aan de hand is op het moment dat ze zelf ook zoiets proberen.,. Win-Win, zou ik zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s