BREAKING: Ook een Pokémon-dode bij aanslag Berlijn

Gisteravond werd de wereld geschokt door het vreselijk nieuws dat een vrachtwagen op een Kerstmarkt in Berlijn op menigte inreed. Heel even werd er nog naïef getwijfeld of het ook niet om een ongeluk kon gaan, de vrachtwagenchauffeur zou onwel geworden kunnen zijn of iets dergelijks, maar helaas. Waar men al voor vreesde, dit was wederom een terroristische aanslag, waar men in Duitsland al maanden ontzettend bang voor was. De vruchten van import van allerlei vredelievende haatculturen wordt met de dag duidelijker. Ondanks verscherpte maatregelen van de politie, lukte het een 23-jarige Pakistan toch om dood en verderf te zaaien. Volgens onze bronnen zijn er tot nu 12 doden, 49 gewonden en dit is toch wel opmerkelijk: 1 Pokémon overleden. Een jonge Pokémon Go-speler vertelt, dat hij met zijn ouders op de Kerstmarkt in Berlijn liep. Hij had aanvankelijk al weinig zin in de Kerstmarkt, maar zijn ouders hamerde erop dat zijn broer en zus ook mee zouden gaan en uiteindelijk gaf de Pokémon Go-speler zich over aan het oeverloze gejammer van zijn ouwelui. Hij besloot van de nood een deugd te maken en op zoek te gaan naar de Pokémons die op de kerstmarkt te vinden zijn. Toen hij eenmaal een Pokémon in het vizier had op zijn telefoon en deze wilde vangen, werd de Pokémon bruut geschept door de vrachtwagen die, naar later bleek, nog veel meer slachtoffers heeft gemaakt. De Pokémon klapte onder het voorwiel en schoof verder mee met de wielkap van de vrachtwagen. Op onderstaande foto, die de jongen na het ongeluk heeft gemaakt, (waarom nou niet even je telefoon draaien? red.) is duidelijk te zien dat er een Pokémon tussen het voorste en het tweede wiel van de vrachtwagen terecht is gekomen. pokemon-2

Geschokt door wat er was gebeurd, hebben zijn ouders hem direct bij de rampplek vandaan getrokken. Of de jongen daadwerkelijk de Pokémon te pakken heeft gekregen is ons bij ikwasinharen.nl verder niet bekend. Ons medeleven gaat uit naar alle nabestaanden en slachtoffers van de ramp gisterenavond in Berlijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s