Flipperen op z’n Frans

Dat Frankrijk een kudt land is, is geen nieuws. En dan vooral voor auto’s. Frankrijk is wel zo ontzettend slecht voor automobilisten, dat mensen daar gek genoeg zijn om te betalen om op een fatsoenlijk stukje asfalt te mogen rijden. Ieder weldenkend fatsoenlijk mens gaat dan ook met de trein of het vliegtuig kamperen in Frankrijk en laat zijn grootste bezit thuis. Is je auto eenmaal in 0033 geweest, dan is inruilen zo goed als onmogelijk. Je auto zit hoogstwaarschijnlijk vol met krassen, deukjes, voetstappen, tennisbalsporen en oeh la la, wat die ranzige kudt Fransozen allemaal niet durven te doen op het eigendom van een ander. Maar zolang jouw auto niet in Frankrijk geparkeerd staat, is de rijstijl van de Fransozen best vermakelijk. In bovenstaand filmpje zie je hoe men dient te fileparkeren. Achteruitrijcamera’s of sensoren hebben de Fransozen niet nodig, die doen alles gewoon op het gevoel. En dankzij de enorme dubbele surround lichtbak aan de gevel, kan het nu een stuk spectaculairder en ook met geluid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s