VERMIST: Loopband van Bert Brussen

Opsporingsbericht – Sinds enige tijd is de loopband van de heer B. Brussen verdwenen. De laatste bewegende beelden de heer Brussen met zijn loopband dateren alweer van 23 september. De heer Brussen kende zijn loopband sinds augustus van dit jaar en sindsdien trokken de twee dagelijks met elkaar op. Tot eind september dus, want daarna is er niets meer van zijn loopband vernomen. De heer Brussen is er naar eigen zeggen helemaal kapot van. Waarom dit niet in het nieuws gekomen is, is ons een raadsel. Op deze video ziet u de heer Brussen met zijn loopband in actie.

De heer Brussen en zijn loopband waren in augustus en september van dit jaar regelmatig live te zien op Facebook. Hij hoopte door zijn loopband een beter mens te worden, minder cynisch en helderder van geest. De loopband zorgde ervoor dat de heer Brussen beter in vorm was. De loopband was eigenlijk de enige die hem nog van een beetje beweging voorzag. Waarom iemand hem in deze goede voornemens zou willen beletten, weten we niet.

De heer Brussen is oprichter van The Post Online (TPO) voorheen De Jaap. TPO is een keurige website die zich richt op onder andere nieuws, lifestyle, business en sport. De website probeert het nieuws zo objectief mogelijk te brengen en slaagt daar uitstekend in. Helaas vinden sommige personen het nodig om TPO onterecht belachelijk te maken.

Voor zover wij weten heeft de heer Brussen, op een mislukte blogger na, geen vijanden. Hij heeft een prima verstandhouding met zijn buren. En ook in het criminele circuit is de heer Brussen niet bekend.

Heeft u onlangs voor een zacht prijsje een loopband van iemand kunnen overnemen? Is er iemand in uw omgeving die plotseling een loopband heeft? Heeft u rond eind september mensen met een loopband zien sjouwen? Of heeft u iets verdachts gezien bij de woning van de heer Brussen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Hoe onbelangrijk uw aanwijzing ook lijkt, meld het ons. Ieder klein detail kan de politie helpen bij de opsporing van zijn geliefde loopband. Ook namens de heer Brussen wordt u alvast bedankt voor uw medewerking.

een reactie

  1. Ik heb nog wel een looprek in de aanbieding. Van een oud vrouwtje geweest.

    Een béétje vent (m/v) loopt daar de Vierdaagse mee: all-weather, all-terrain.

    En het is nog gezonderder dan zo’n loopband ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s