Fijn 2017!

new-years-day-1927663_960_720

Ja! 2017 is zojuist begonnen en laten we met zijn allen hard hopen dat het een wat beter jaar wordt dan 2016. Want dat was me het kutjaar wel zeg. Zo’n beetje alle beroemdheden gingen dood maar Dries Roelvink bleef gewoon door ademen. We hadden het veel slechter dan in een 3e wereldland dankzij dat belachelijke kabinet Rutte 2 maar vooral door de Pvda. De zorg tot de laatste steen afgebroken, alle bejaarden tot aan hun knieën in de pis en booslims komen met vliegtuigladingen ons land binnen om overal aanslagen te plegen. Weer Feyenoord geen landskampioen, Cruijff overleden en Fidel Castro naar de eeuwige sigarenplantages.

Maar in 2017 zal alles beter gaan. Alle signalen zijn goed, Geert vooraan in de peilingen hier, Trump president van Amerika, LePen gaat dat land ten zuiden van ons er bovenop helpen en Feyenoord bovenaan in de eredivisie. Wat kan hier nog fout gaan? Het is nu gewoon een kwestie van de kraan dicht draaien en beginnen met dweilen. Jullie favoriete website zal er bovenop zitten met altijd weer een dwarse analyse door ons hechte team van schrijvers. Een prettig en gelukkig nieuwjaar, voor wat het waard is, en af en toe even hier komen kijken wat voor onzin we nu weer geschreven hebben!

2 reacties

  1. *Wiedergutmachungsoliebollen uitdeelt*.

    Nog over van gisteren dus waar lullen we over ……… Een lekker 2017 allemaal!

  2. En laat dat van u minstens zo goed zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s