De grote vluchtelingen spelshow

dobbeldiceWe worden in Nederland dagelijks overspoeld met duizenden vluchtelingen. Nou ja, het kunnen er ook iets minder zijn, maar het blijft heel veel. En ze allemaal zonder pardon terug bonjouren, schijnt ook al niet zo makkelijk te zijn. En daarom heeft ikwasinharen.nl iets bedacht. Een televisieshow waar u als kijker een stem hebt in het vluchtelingendebat. Achteraf een of andere minister de schuld geven, van jouw exotische buren is er dan niet meer bij.

De vluchtelingen die aankomen op Schiphol, houden we nog voor de douane tegen. Op dat moment zijn ze Nederland dus officieel gezien nog niet binnen. Achter de douane bouwen we 5 simpele eengezinswoningen, waar de verse vluchtelingen eerst mogen verblijven. De woningen hangen vol met camera’s en afluisterapparatuur en u kunt dus live-vluchtelingen-reality bekijken. Denk aan Big Brother The Dark Series. Er worden dus 5 vluchtelingengezinnen geplaatst in de 5 woningen achter de douane. In de eerste week kunnen de Nederlanders dus zien wat voor soort mensen ze binnen halen. De looptijd van 1 grote vluchtelingen spelshow is precies een maand. En nu komt het leuke van alles. U als kijker mag bepalen welk gezin als eerste terug het vliegtuig in mag. Iedere week sturen we zo een gezinnetje terug, waar wij met z’n allen dus blijkbaar niet zo op zaten te wachten. U als kijker weet in ieder geval wat u niet naast u krijgt, want dat kunt u al filteren middels de spelshow. En aan het einde van week 5 houden we dus met zijn allen het meest geschikte gezin over.

Maar ook voor de vluchtelingen is dit beter. Er zijn geen onzekere periodes meer van maanden of soms jaren getouwtrek om een verblijfsvergunning. Ben je af in de show? Dan pak je je koffers en ga je weer terug naar het land van herkomst. Dit wetende zullen de vluchtelingen natuurlijk hun uiterste best doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Op deze manier krijgen we vriendelijke keurige nieuwe Nederlanders in ons land en 80% kunnen we zo met een heel goede reden terugsturen iedere maand. IWIH wenst u alvast heel veel nieuw burengeluk toe!

Welke televisiezender pakt dit even op? Het idee blijft natuurlijk van ikwasinharen.nl, maar we kunnen vast een mooie regeling treffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s