Het charisma van een aardappel

potatoes-5796__480

Onder het mom van het oog wil ook wel wat heeft Geert er voor gekozen twee aantrekkelijke dames naast zich op de lijst te zetten. Niet te mooi, vrouwen waarderen wel mooie vrouwen maar niet van die opgespoten botox-types. Op deze manier houdt hij beide sekse tevreden.
Geert zelf trekt charismatisch nou eenmaal geen volle zalen.
Net als Alexander, Mark, Jesse (hoewel dat nog meevalt), Buma, Jan Roos (teiltje graag), Jan Dijkgraaf (hij schrijft zo leuk), allemaal totaal seksloze mannen, waar geen vrouw een foto van boven haar bed zou hangen. Laat staan op haar nachtkastje zou leggen.
Wanneer we de lijsten afschuimen is er op geen enkele lijst een vent te vinden waar de Nederlandse vrouw wel een beschuitje mee zou willen eten. De Nederlandse politicus heeft simpelweg het charisma van een aardappel.
Dus heren politici, zet een beetje knappe dame naast je en je zult zien, dan trekken jullie (heel misschien) wel volle zalen. Zeker gezien het feit dat het inhoudelijk ook allemaal helemaal niks voorstelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s