Nederlandse meiden misbruiken moslimjongeren

torentjesWe zien het steeds vaker in het straatbeeld: oer-Hollandse meiden die rond moslimjongens hangen. Hoewel de religie zeer sterk is, is het vlees, vooral tijdens de pubertijd van jongens, nog wel eens zwak. Nederlandse meiden maken daar dankbaar misbruik van. Tijdens de pubertijd beginnen zich ook bij moslimjongeren seksuele gevoelens te ontwikkelen. Hoewel er voor een moslimjongen al vaak een moslima is uitgekozen, lukt het hem soms niet om te wachten tot hij daadwerkelijk de vrouw van zijn dromen mag beminnen. Moslima’s zijn over het algemeen keurig opgevoed en laten zich niet verleiden tot dé zonde: het hebben van seks voor het huwelijk. Voor Nederlandse meisjes zijn moslimjongens daarom extra aantrekkelijk. Als vrouw van een moslim lacht je immers een gouden toekomst tegemoet. Moslima’s hoeven meestal niet te werken, ze krijgen prachtige gewaden om zich in te kleden, ze krijgen een reis naar Mekka cadeau en bovendien maken ze in deze tijd ook nog eens kans op een lange vakantie naar Syrië. Ook zijn moslimjongeren vaak zakelijk gezien succesvol. De Nederlandse meiden doen er dus alles aan om een keurige moslim aan de haak te slaan. Ze verleiden de jongens met allerlei wereldse zaken zoals discomuziek, alcohol, tabak, drugs en onzedelijk gedrag. De Nederlandse dames kleden zich zo weinig verhullend mogelijk, zodat de lusten van de moslimjongen worden opgewekt. Als zo’n jongen dan eenmaal in de sluwe streek van zo’n dame trapt, dan zal zij er alles aan doen om de jongen zover mogelijk bij zijn geloof en zijn ware liefde vandaan te houden. Zij gaan zelfs zover dat ze de moslim ongewenst vader te laten worden in de hoop dat de moslim zich aan haar zal binden. Wij van ikwasinharen.nl willen dus alle moslims waarschuwen voor de Nederlandse dames en, hoe plezierig de vleselijke gemeenschap ook lijkt, te wachten op zijn uitverkoren moslima.

6 reacties

 1. EIndelijk eens het eerlijke verhaal!

 2. Als achttienjarige moslimjongen heb je het dan ook niet zo makkelijk: je bruid (nichtje) moet nog geboren worden dus ik snap dan best dat je onderwijl je heil zoekt bij Hollandse h**ren.

  Geduld is een schone zaak, maar ondertussen wil het vlees ook wel eens wat.

  1. Ja, maar wat moeten we dan met al die lammetjes? Shoarma?

   1. Reinaert · ·

    Lamsbout uiteraard, daar beginnen we mee. En de rest: shoarma. Met extraspeciale zelfgemaakte *kuch* fijn gekruide witte saus (racisme-alert).

 3. Wat een gelul. Ga aub uit NL als t hier niet bevalt. Dot is ook geen land van de Moslims. En dat gelul dat vrouwen n gouden toekomst tegemoet gaan met een moslim. Bah Bah. Over de rug van je eigen volk ook nog.

 4. […] Nederlandse meiden misbruiken moslimjongeren […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s