Hoe gevaarlijk is Trump?

0c3e65dfc6b6cf72c9bfb958603137d2

Nog een week en narcist Donald Trump is officieel de President van de Verenigde Staten van Amerika. Zijn gedrag de afgelopen dagen maakt het, voor iedereen die dacht dat het wel mee zou vallen, niet gemakkelijk dat vol te houden. Zijn minachting voor pers werd pijnlijk duidelijk maar het is in feite natuurlijk zijn onvermogen met kritiek om te kunnen gaan. Trump zijn opstelling naar de veiligheidsdiensten in Amerika laat zien dat hij van niemand iets wil aannemen wat hem onwelgevallig is. Meer dan eens, als men hem met zijn domme uitspraken om zijn oren slaat, herhaalt hij domweg de leugen of roept: Not true, it didn’t happen

Zijn voorstanders denken dat hij als geslaagd zakenman wel iets van kwaliteiten moet bezitten. Maar dat blijkt behoorlijk tegen te vallen. In het bedrijf van zijn rijke vader maakte hij wat grote klappers maar deed ook heel stomme dingen. En daar gaf hij dan altijd anderen de schuld van en kwam ermee weg ook. De komende periode gaat een zware test worden voor het democratische systeem in Amerika. Met een President die schijt heeft aan vrijwel iedereen, nooit een boek leest, of denkt dat anderen ook weleens een punt kunnen hebben. Met grote minachting voor al zijn tegenstanders, rechters en journalisten. Een man die zelfs zijn Twitter- verslaving niet in de hand lijkt te hebben. Dat hebben jullie prima voor elkaar gekregen Amerikaanse kiezers! Chapeau!

een reactie

  1. […] hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het gevaar Trump. Maar of de UvA nou precies dit bedoelt met politiek gestuurd? Geen idee verder en wie weet krijgen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s