Fuck off met je killerbody dieet Fajah!

Allerhande het beste recept appeltaart bakkerij Holtkamp Vijzelgracht 15 1017 HM Amsterdam Bakker Nico met vrouw Angela Holtkamp

Allerhande het beste recept appeltaart bakkerij Holtkamp Vijzelgracht 15 1017 HM Amsterdam Bakker Nico met vrouw Angela Holtkamp

Wat nou killerbody? Tijd voor appeltaart met slagroom en warme chocomelk. Vier het leven. Het duurt immers maar even!
Wat we bijna dagelijks voorbij zien komen op tv zijn onze nieuwe dieet goeroe Fajah. Leuk hoor dat lekker strak in 12 weken maar kap er gewoon eens mee. Vrouwen willen en hoeven niet strak en het aller aller aller laatste wat wij willen is een complex aangepraat worden.
Wij willen niet massaal afvallen voor de zomer. Wij willen lekker onszelf kunnen zijn op het strand met of zonder bikini, een ietwat dikke buik, putten in de benen want, ja genetisch bepaald.
Het gros van de vrouwen heeft inmiddels wat kinderen in de benen zitten ofwel in de buik gehad. Daar worden we nu eenmaal niet strakker van. Deal with it.
Een gezonde leefstijl niks mis mee. Maar slaan jullie niet een beetje door met zijn allen. Ooit wel eens een kijkje genomen in een anorexiakliniek waar allemaal jonge meiden en zelfs jongens vechten tegen hun, mede door jullie, aangeprate eetgewoontes.
Niks minder, minder, minder. Gewoon gezond en lekker en genoeg, vooral genoeg. Waarom zou je jezelf in vredesnaam vrijwillig uithongeren terwijl er miljoenen mensen vechten tegen de honger.
Kappen met die onzin, kappen met het aanpraten van je bent te dik complex. Laat ons vrouw gewoon vrouw zijn en wat jullie doen met je helemaal zelf weten maar laat ons in vredesnaam met rust en lekker genieten van een wijntje en een toastje.
Geniet van het leven en niet altijd met mate!

een reactie

  1. In huize Reintje eten we er gewoon vrolijk op los. Niet te veel natuurlijk, altijd vers en uiteraard ook gevarieerd. Dat we allebei geen killerbody (meer) hebben zal voornamelijk aan onze leeftijd liggen: vroegâh was dat wel anders. En liggen we daar wakker van? Nee. Daar liggen we niet wakker van!

    Dood ga je toch, dus maak het jezelf in de tussentijd vooral niet te moeilijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s