De sociopaat

cassidy-donald-trump-americas-muslims-1200

Hallelujah beste lezers van Iwih. The Donald is president geworden van Amerika en dat zullen we weten ook. Een erg seksistische, aandachtszieke, arrogante, paranoïde, aanstootgevende man die niet lang nadenkt voordat hij doet. Maar gelukkig heeft hij een paar heel “redelijke” adviseurs om zich heen zoals bv. Steve Bannon. Zeg maar de Martin Bosma van Trump en dat is uiteraard geen compliment. Als de Ku Klux Klan zich lovend over je uit laat weet je natuurlijk wel dat je goed zit als mens. Klimaatproblemen zijn volgens hem allemaal een hoax en net als bv. Dion Graus (PVV) mag hij graag eens een vrouw met een tik corrigeren zoals een goed Moslim dat ook graag doet. Trump zelf is volgens zo’n 3000 psychiaters en psychologen in Amerika te gestoord om een functie als President te bekleden maar wat moet je met dat soort betweters? Een totaal gebrek aan inlevingsvermogen in combinatie met grootheidswaanzin zijn hierbij ook wel een handicap. Om over narcisme en instabiliteit nog maar te zwijgen. Donald Trump, een man zonder moreel kompas als leider van de vrije wereld. Voor wie je gedrag er niet toe doet maar waar je vandaan komt wel. Behalve als de economische belangen in je land groot zijn, dan juist weer niet. Het worden interessante tijden.

Advertentie

een reactie

  1. […] hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het gevaar Trump. Maar of de UvA nou precies […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s