WK voetbal in Qatar wordt een waanzinning toernooi

barren-1834373__480

Wij hebben zin in het WK voetbal in Qatar. Prachtig WK wordt dat. In de winter voetbal kijken is ook veel leuker dan in de zomer. In plaats van bier en barbecue gaan we ons gewoon vol zuipen en vreten met glühwein en oliebollen. Oranje muts en sjaal aan en lekker met een kerststol kijken naar Qatar – Nigeria. Zin in. Het kan niet snel genoeg 2022 worden.

Prachtige voetbalcultuur heeft Qatar trouwens. Al-Sadd is een vooraanstaande voetbalclub in de wereld. Spelers als Romario, Raul en Xavi hebben daar gespeeld. Voetballers als Ali El-Babi en Hakan El-Gahi hebben wereldwijd duizenden jongensharten sneller doen kloppen. Zit je in de taxi in Indonesië zegt de taxichauffeur.. ‘You from Qatar. Great player Joha El-Cruiffah’.  Geheel logisch dat WK in Qatar.

Er zijn mensen die denken dat Qatar het WK gekocht heeft. Wat een gezwam. Qatar is geheel eerlijk door een compleet bonafide organisatie uitgekozen om het WK te organiseren. Geen stadions? Geen wegen? Geen hotels? Boeiend. We gooien er gewoon 187 miljard tegenaan. Zo’n 500 miljoen per week. Bouwvakkers moeten in 55 graden complete stadions en steden bouwen. Als ze dood gaan, hebben ze pech. Zand erover. Minister van Duistere Zaken Ali El-Corrupti zegt dat dit WK helemaal niet het duurste WK ooit wordt. Als je sec kijkt naar wat in het voetbal geïnvesteerd wordt, valt het allemaal wel mee. Ali is trouwens de Ard van der Steur van Qatar. Ali heeft alles onder controle en alle gastarbeiders zijn tevreden over hem. En wat is nou 187 miljard? We moeten het in perspectief zien. Nee, prachtig WK wordt het.

Wij hopen verder dat Israël zich voor het WK plaatst en dat alle homofiele voetballers voor 2022 uit de kast zijn gekomen. Dan wordt het pas echt een leuk WK.

2 reacties

  1. Leuke foto bij dit topic. Lijkt me niet Qatar (want da’s nog een véél grotere zandbak) maar Wadi Rum in Jordanië. Correct me if i’m wrong! http://wadirum.jo/wp-content/uploads/2013/10/wadi-rum17.jpg

  2. Ik heb de fuck geen idee. Zand is zand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s