ZEIK NIET ZO!

the-test-1006793__480

Patries,

Even als vrouwen onder elkaar. Natuurlijk wist je dat je gefilmd werd daar in die badkuip. Vrouwen voelen zoiets feilloos aan. Op dat moment hebben ze alle kans om in te grijpen. Je had de telefoon uit zijn handen kunnen rukken en onder zijn eigen zeikstraal kunnen houden.
Want afspraak is afspraak. What happens in de bed uhhh bathroom stays in de bathroom. No matter what. Dat je bekend staat om je strakke (aangeschafte) uiterlijk is geen geheim. Dat de inhoud van je bovenkamer daar onder geleden heeft, is in de loop der jaren ook wel duidelijk gebleken.

Heel eerlijk hadden we dit ook wel kunnen verwachten nadat je bij nationale seksquiz op de laatste plaats was geëindigd. Je weet toch minder van alles in en rondom de slaapkamer dan je uitstraling doet vermoeden.
Dat neemt niet weg dat ik met je te doen heb. Maar laat het een wijze les zijn. Je vijand slaapt immers nooit.
Maar zeik niet als ze het filmen en zeg niet ik wist het echt niet. Want dat is niet zo. Dat weet jij en dat weet ik. Dat weten vrouwen onder elkaar.

PS. Ik hoop voor jou dat die hufter gepakt wordt en dan mag je hem van mij keihard naaien. Maar graag niet letterlijk en zeker niet op beeld.

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s