Wie is die lul?

qgumphcv

Vrouwen zijn letterlijk en figuurlijk altijd de lul als het om seksueel getinte filmpjes gaat. Ze gaan viral. Vrouwen worden vervolgens gepest, afgeperst, nagewezen.

De vrouw is dom, waarom stuurt ze een foto of filmpje naar haar vriendje. Waarom laat ze een filmpje maken of maakt ze hem zelf?

Interessante vraag. Echter waarom hoor je nooit iets over de man die er achter schuil gaat? Waarom posten wij vrouwen nooit eens de lelijke lul van de extreem domme lul die ons dit aandoet?

Dames. Nu is onze kans. Dankzij Patricia. Laten we in ‘het filmpje’ haar hoofd er af fotoshoppen en de meer dan afstotelijke lelijke lul van deze domme lul viral laten gaan.

Misschien heel misschien leert hij er wat van !

een reactie

  1. La Paay láát zich willens en wetens filmen, en La Paay (beroep: aandachtshoer) is echt niet van gisteren maar heeft in haar vakgebied alle mogelijke bijscholingscursussen wel gevolgd lijkt me.

    Dat de vent die één en ander online heeft gegooid een lul is: daar ben ik het mee eens. Maar het is wel de kat op het spek binden natuurlijk, als je iemand zo’n buitenkansje gunt. Geen medelijden mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s