#KickoutValentijnsdag

heart-1394794__340

In sommige landen bewaken ze hun eigen cultuur. We noemen geen namen, maar Pakistan. Omhelst het Westen alles wat ze aangereikt krijgt onder het mom van verrijking, zo krijgen Westerse gebruiken in sommige landen niet echt voet aan de grond. Stank voor dank. In Nederland wordt het Suikerfeest onderhand gevierd alsof het een Oudhollandsch festijn is. Beetje halal koekhappen en schaapje slachten. Moet kunnen. Iedereen blij en vrij in dit land. Moslims horen erbij. Iedereen is Marokkaan. Leven en laten leven en vooral niet benoemen. Zwarte Piet racistisch? Sorry, sorry. Zo bedoelen wij het niet medemens. Wij waren ooit superieur. Excuses, zullen we nooit meer doen. Kom maar binnen met je knecht en maak er maar een leuk feestje van.

Nou, in Pakistan doen ze helemaal niet moeilijk. Daar schaffen ze Valentijnsdag gewoon af. Het feest is te Westers en past niet zo in hun cultuur. Twee homo’s die elkaar een roos geven. Gadverdamme. Er is zelfs een Pakistaanse actiegroep opgericht; Kick out Valentijn. En groot gelijk hebben ze. Wat een kutfeest is dat Valentijn. Het wordt tijd dat we in Nederland Valentijnsdag vervangen voor een Pakistaans offerfeest of laten we lekker Id-ul-Maulid gaan vieren met de familie. Iedereen blij in dit land.

een reactie

  1. […] gaan onderzoeken. Of kijken hoe de Arabische wereld met andere culturen omgaat. Of hoe ze in Pakistan omgaan met westerse cultuurinvloeden. Misschien heeft ze nog wat vrienden die daar een mening over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s