La Paay is geschiedenis

the-test-1006793__480

Volgens La Paay gaat ze nu de geschiedenis in als De vrouw van De video.
Ik kan haar gerust stellen. Ze komt never nooit niet in de geschiedenisboeken. Zelfs niet ondanks of dankzij De video. Mevrouw P. heeft namelijk niks noemenswaardig gedaan dat het rechtvaardigt om in onze geschiedenisboeken te komen. Daarnaast moet je er toch niet aan denken dat je kleinkinderen later tijdens de geschiedenisles geconfronteerd worden met zo’n zeikverhaal.
Wat vandaag in de krant staat, ligt morgen bij het oud papier. Dat zou zij toch inmiddels wel moeten weten. Tenzij ze er zelf over door blijft gaan. Maar dat is haar keuze. Wat ons betreft is het geschiedenis maar zeker niet noemenswaardig.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s