Jaimy Fox naar IWIH!

jaimy-foxHet was even een paar jaar stug onderhandelen, maar uiteindelijk is het IWIH toch gelukt om hem binnen te halen. Hij heeft zijn sporen al verdiend bij het veel te jong gestorven moetenwenietwillen (mwnw.nl) en het springlevende nieuwspraak.nl. Het is een schrijver met twee gezichten, hij is zeer irriterend voor foben en we moeten hem vooral niet te serieus nemen. Natuurlijk heeft IWIH het dan over Jaimy Fox. Jaimy gaat proberen om uit de maatschappelijke chaos waarin wij momenteel leven wat orde creëren. Verder zal hij wel net als de rest op de redactie gaan zitten gamen en bier zuipen. Maar IWIH gelooft er tot dusver in dat hij dit keer echt een revolutionair te pakken heeft. IWIH wenst jullie veel leesplezier met onze laatste aanwinst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s