10 openingszinnen eerste date

hartjeJe bent al een tijdje of een leven lang alleen en je wilt eindelijk ook wel eens iemand in huis die af en toe je bier pakt uit de koelkast. En dus ga je via internet op zoek naar jouw ware liefde. Nu is dat daten op internet prima te doen via Lexa, Parship, Tinder et cetera. Je kiest een leuk smoeltje uit, je liegt wat over je hobby’s, je inkomen en je atletische bouw en dan komt daar wel een afspraakje uit. En daar begint het gedonder. Vaak zijn eerste afspraakjes niet veel meer dan onwennig tegenover elkaar zitten met een aantal standaardvragen en vooral pijnlijke moeilijke stiltes. Bovendien gaan die wijven er al bij voorbaat van uit dat jij de rekening wel zult betalen en als het dan niets blijkt te zijn heb jij weer 30 euro weggegooid.

En daarom deelt IWIH speciaal met jullie mannen, die op een eerste date gaan 10 openingszinnen, zodat meteen blijkt of het vrouwtje van je dromen ook wat is of dat je direct kunt zeggen: “Sorry, jij bent mijn type niet.” Deze openingszinnen gebruik je zodra je date binnenkomt lopen. Wil ze na de vraag nog steeds wat met je drinken, dan is het een kanshebber. Kijkt ze afkeurend of geeft ze een boze reactie, dan kun je haar nog wegsturen voordat je iets te drinken besteld hebt. IWIH raadt aan om verschillende openingszinnen te proberen, zodat je weet welke zin het beste bij jou past.

  1. Wat doet je vader voor de kost?
  2. Zo te zien was 1 doos bonbons toch te weinig.
  3. Heb jij echt een hbo-diploma gehaald? Ongelooflijk.
  4. Zo, ik hoef vanaf nu niet meer zelf mijn brood te smeren ’s ochtends.
  5. Ik wil niet te veel op de zaken vooruit lopen, maar vind je het goed als ik de kinderen in het weekend neem?
  6. Je bent echt bijna net zo mooi als mijn ex.
  7. Je bent iets aangekomen sinds je laatste foto op de datingsite, is het niet?
  8. Zullen we het kort houden? Om half 9 komt de volgende.
  9. Heb jij zelf fietstassen om de boodschappen mee te doen.
  10. Ik ga met kerst niet bij je ouders zitten hoor.

IWIH wenst jullie veel plezier en vooral succes toe met daten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s