Geert start haatcampagne!

anp-2000_49832971-724x407

De voor het aanzetten tot haat en groepsbelediging veroordeelde politicus Geert W. is afgelopen zaterdag zijn campagne begonnen in Spijkenisse. Onder grote belangstelling, van vooral journalisten, gaat de PVV op weg naar de 2e kamer verkiezingen op 15 maart. Op de zaterdagmarkt in Spijkenisse deelde W. al eerder verzetsspray uit aan vrouwen om zich te beschermen tegen constante aanvallen van asielzoekers, immigranten en andere Moslims. Met in zijn schaduw haattrol Fleur A. die vrijwel nooit aanwezig is bij debatten die er toe doen maar gelukkig hier wel tijd voor vrij kon maken. De opzichtig naar een presidentsfunctie in Amerika lonkende Geert W. zei dat er veel Marokkaans tuig {Moroccum scum} is in Nederland en dat alle aanwezige journalisten eikels zijn en nepnieuws verspreiden. Alleen de Telegraaf schrijft weleens iets dat waar is aldus de PVV-leider maar die daling van 5 zetels in de peilingen was dan weer niet waar.  Maar gelukkig voor ons gaat Geert W. ook hier tegen in verzet door direct de publieke omroep aan banden te leggen op het moment dat ze hier de macht krijgen. Nu beweren boze tongen dat het keihard aanpakken van de Marokkaanse raddraaiers onmogelijk is maar dat is natuurlijk niet zo. Met een paar gewijzigde wetten, oké flink wat dan, is het zo voor elkaar en kunnen we ze eindelijk uit gaan zetten. Hier geboren maar met een dubbele nationaliteit dus maak de borst maar nat daar in Rabat.  Vliegtuigladingen criminelen voor koning Mohammed de zesde en eens zien of die muil daar net zo groot is als hier. De 1e kamer zal helaas ook opgeheven moeten worden om dit allemaal mogelijk te maken maar waar gehakt wordt vallen spaanders. En of ze ook even wat pakhuizen leeg willen maken want er komen ook nog wat vliegtuigladingen Korans die kant op.

5 reacties

  1. Al langer gedacht dat er iets niet helemaal in orde is met je bovenkamer. Nu weet ik het wel zeker.

    1. Shit, ben ik alsnog betrapt.

  2. Als je dit soort poep “durft” te publiceren onder het mom van “journalistiek” heb dan op zijn minst ook de ballen om je correcte naam er bij te zetten supersukkel.

    1. Je bent het er niet mee eens?

  3. […] behoorlijke politiek gestuurde mening over Wilders; hier, hier, fascismealert hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s