Prognose: PVV 85% van de zetels

pvvDat het met de PVV best aardig gaat in de peilingen was inmiddels al algemeen bekend, maar dat de PVV zo groot zou kunnen worden deed zelfs ikwasinharen.nl ernstig verbazen. Op Twitter hebben wij gisteren een objectieve onafhankelijke peiling gehouden. Daarbij hebben we al partijen die er niet toe doen buiten beschouwing gelaten. En daaruit blijkt dat de PVV ronduit de populairste partij is. De partij krijgt maar liefst 85% van alle stemmen. Dus de tyfus voor alle partijen die niet samen met Geert Wilders wilden regeren!

Geert Wilders heeft nu zijn eigen meerderheid en kan eindelijk beginnen aan zijn missie: het zuiveren van de samenleving. De moskeeën kunnen op 16 maart al dicht. Zijn broer Paul Wilders kan hij op het vliegveld brengen en hup voor goed het land uit. Daarna kunnen we busladingen met buitenlanders en andere tuigvloggers/bloggers weg gaan brengen. De grenzen gaan vervolgens potdicht en Nederland heeft nauwelijks nog politie-inzet nodig. Hooguit voor de controle of mensen niet stiekem een koran in huis hebben. De chineesrestaurants, pizzaboeren, dönerzaken komen allemaal weer in handen van Nederlanders die uitsluitend met Hollandse gerechten zullen gaan werken. O en alle subsidie voor kunstenaars, architecten, schrijvers en andere flauwekul als milieuorganisaties zullen geen cent meer krijgen. Dat kan dus mooi in de verbreding van snelwegen worden gestopt. Sodemieter toch op met je bosgebieden. En trouwens hoe slecht is het niet voor het milieu om om te moeten rijden voor een paar bomen met wat vogels en herten erin? Wat zal Nederland een heerlijk land worden om in te leven.

Beste Geert, mocht je dit artikel toevallig lezen, het spijt ons enorm van alle vorige berichten op de site. Het was maar als geintje bedoeld. Wij staan vanaf deze peiling vierkant achter de Partij voor de Vrijheid. PVV op 1!

 

3 reacties

  1. Ik neem helemaal niks terug!

    1. Ja, maar jij wordt ook gewoon het land uit geflikkerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s