Charlatan Henk Krol liegt erop los

Den Haag, 13oktober 2014. Krol, 50PLUS/Baaij Kamer bespreekt nieuwe pensioenregels Commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Wetgevingsoverleg Bewindsperso(o)n(en)staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma (openbaar) ANP MARTIJN BEEKMAN

De Heintje Davids van de Nederlandse politiek Henk Krol blijft erop los liegen als een losgeslagen PVV-er op twitter. Hallo Martin Bosma! De eerst opgestapte maar later weer teruggekeerde brokkenpiloot van 50plus is weer ouderwets goed op dreef. Stampt af en toe een redacteur van 1vandaag in elkaar en schuimbekt bij ieder weerwoord maar vooral bij dat van Lodewijk Asscher, de nieuwe verlosser van de Pvda. Als een op hol geslagen pitbull probeert hij steeds weer kritische journalisten de strot af te bijten als een soort van Donald Trump op anabole steroiden. Zoals ook andere populisten (eigen bejaarden eerst!) heeft hij zijn zaakjes niet zo op orde deze door rasintrigant Jan Nagel gestuurde trekpop . Zo flauw om over pensioenpremies bij de Gaykrant te beginnen zijn wij niet maar het pensioengat van de meesten is daar nu zo groot dat zelfs Gordon er niks meer mee kan. Met zijn stichting Vrienden van de Gaykrant verbraste Krol vrolijk 2 ton van ons belastinggeld en probeerde vervolgens de rechtszaak hierover na de verkiezingen te manipuleren. Toen men hem daarop wees ontstak hij in woeste razernij en wilde 1vandaag redacteur Marc Belinfante te lijf. Afgelopen week liet Krol weer eens zijn ware gezicht zien door te doen alsof alle oude van dagen maar onbeperkt oud kunnen worden en dit zonder in te leveren hun riante pensioenen. En ook nog eens de leeftijd om te stoppen met werken te verlagen EN de AOW te koppelen aan de welvaart. Maar na door vrijwel alle deskundigen eensgezind tot knettergek te zijn verklaart moest Henk zijn woorden weer eens terug nemen. Zoals hij ook nog even zijn opgepoetste cv. mocht wijzigen want Gymnasium is natuurlijk wel wat anders dan HBS. Mocht er na het lezen van dit stukje de indruk zijn ontstaan dat de schrijver een hekel heeft aan Henk Krol dan klopt dit.

Advertentie

9 reacties

 1. Goed stukje! Eindelijk eens klare taal over die onaardige Henk Krol.

 2. Wat een flauw stukje van deze gestuurde en wat mij betreft gestoorde auteur.
  Laten we het houden op een klinkende overwinning voor 50+ en een giga afstraffing voor Asscher dat is nu toch wel duidelijk als er 1 de ouderen / zieken en gehandicapten heeft belazerd is het de pvda bovendien hoor ik ze niet ook nu niet wat ze doen voor de ouderen de inwoners van groningen met z’n aardbevingsprobleem ., daar moet nota bene Freek de jonge de kar trekken . Het zou Asscher sieren op 16 maart z’n biezen te pakken het is toch beschamend om 4 jaar aan het handje vd VVD de sociale voorzieningen te hebben afgebroken., wat voor niveau heb je als PvdA om in een kabinet te willen deelnemen als je zo wordt uitgekotst dan dien je maar 1 belang en dat is je eigen belang ofwel plucheplakker en beslist geen volksvertegenwoordiger

  1. De sociale voorzieningen hier zijn nog steeds 1 vd beste vd wereld.

 3. Inderdaad waren ze en zijn ze nog goed maar met dank aan het beleid vd PvdA van oa Asscher zijn heel wat vd werkende klasse straks maar ook nu het haasje flex Asscher wordt de komende verkiezing uitgekotst ., tijd zou je zeggen om op te stappen toch? Net als in de stad groningen waar ze ook uitgekotst werden met de gemeenteraadsverkiezingen gaan ze in een coalitie zitten schaamteloos beleid gelukkig ging deze vlieger niet op met de afstraffing vd de provincialeverkiezing daar werd ( Moorlag PvdA ) aan de kant gezet en terecht na alweer zo’n nederlaag.
  Onder de ouderen -altijd veel PvdA stemmers-hebben het wel gehad met het verraad vd PvdA na 5 jr inleveren .

  1. Laat de stemmer eerst maar eens spreken. Ik weet 1 ding heel zeker en dat is dat ik als iemand met een gewoon inkomen er beter vanaf ben met dan zonder PvdA in een regering. Maar nu even een poosje oppositie lijkt me prima voor hen hoor. Laat anderen maar eens zien dat ze een beter resultaat onderhandelen met de VVD. Want die zitten er straks gewoon weer hoor!

 4. Wellicht heeft u gelijk maar zoals de peilingen er nu uit zien wordt het een drama voor de PvdA en in het bijzonder voor Asscher ze worden keihard afgestraft door hun achterban voor het gevoerde beleid .
  Inderdaad is de oppositie de enige juiste plek voor ze maar laat ze ook eens op zoek gaan naar echte politici met ook meer charisma dan Asscher maar ook Spekman is een zeer zwakke schakel het is straks bijltjesdag waarin Asscher en Spekman weinig keus hebben het vervangen van Samson bleek een grote fout.

  1. Het ziet er slecht uit voor de PvdA maar is dat helemaal eerlijk? Ik zag ze heel veel dingen niet doen die hun altijd werden verweten. En dat Samsom had moeten blijven zitten ben ik direct met je eens. Ze liepen in ieder geval niet laf weg 4 jaar geleden. Hans Spekman is om te zien wellicht wat zwak maar inhoudelijk deed hij het zo slecht niet naar mijn bescheiden mening. Maar de verwachtingen waren te groot na de felle campagne 4 jaar terug. Dat mag je de PvdA zeker kwalijk nemen. Geen dingen beloven die je niet waar kan maken en duidelijk maken dat iedereen in een coalitie moet nemen en geven.

 5. Dit is typisch zo’n voorbeeld van plucheplakken je weet bij voorbaat dat je achterban het niet pikt om met de VVD te gaan regeren fout ook van Spekman maar ook van Samson die verder de fout maakte door Asscher in het kabinet te halen wellicht een aardige bestuurder maar geen politicus we hadden net Cohen gehad en nu weer zo’n nerveuze bestuurder .
  Ben van huis uit zeg maar met de paplepel ingegeven een PvdA stemmer in de tijd dat de mensen er nog vooruit kwamen waar ze op stemden middels een poster op de ramen.,tegenwoordig is dat heel geheim schijnbaar.
  U heeft een grondige hekel aan Krol dat zijn de mensen die vaak geen idee hebben van een partijprogramma ik kijk naar het programma wat het best past bij mij en solidair is met zeg maar mijn ideaal beeld vooral sociaal.
  Heel vaak stemmen mensen op ‘aardig’ uitziende politici het zgn snuitjeswerk
  Bij Dhr Krol is van alles geprobeerd om hem onderuit te halen maar heeft alle onderzoeken naar integriteit cq fraude glansrijk doorstaan dat kun je niet van een behoorlijke aantal andere politici niet zeggen ( vooral VVD ).
  Wat het beleid van de PvdA vooral slecht is gevallen is de zorg sluiten verzorgingshuizen / leenstelsel / het graaien van de top is niet gestopt het eigen risico is alleen maar verhoogd de pensioenen van de ouderen zijn vaak gekort en niet geïndexeerd terwijl werkende in dezelfde periode er wel op vooruit zijn gegaan noem dat maar eerlijk.
  Je krijgt nu cijfers van het cpb dat ouderen 65+ 87000 euro bezitten., kijk in elke kleine / middelgrote en grote steden in de volksbuurten naar de ouderen wij doen vrijwilligerswerk in verzorgingshuizen dit is dus landelijk een behoorlijk grote groep die weinig vet op de botten heeft .
  De PvdA is geen partij die recht meer doet aan zijn idealen komt niet meer op voor de gewone man die heeft moeite genoeg om rond te komen ., de werkgever heeft door hun beleid genoeg keuze uit goedkope arbeidskrachten ze weten het al jaren maar ze stoppen het niet., kinderen van arbeiders krijgen straks weinig kans om te gaan studeren daar heeft de PvdA ook voor gezorgd het wordt onbetaalbaar., zekerheid is verdwenen flex is er voor teruggekomen het beter draaien van de economie hebben we vooral te danken aan de ECB miljarden euro bijdrukken rente op nul maar dat zal op termijn tot problemen gaan lijden en wellicht een nog grotere financiële depressie.
  Misschien is het beleid van Donald Trump een zegen zoals oud secretaris generaal van de Navo Jaap de Hoop Scheffer het verwoorde …….Omarm het beleid van Donald Trump.
  Al met Al zou ik niet weten waar ik op moet stemmen weet wel waarop niet!

  1. Allereerst wil ik melden dat ik dit een erg fijne discussie begin te vinden. Nog niet zo gek uitgelokt door een gestoorde auteur als ikzelf. Natuurlijk zetten wij hier soms onze stukjes wat aan en dat was zeker het geval in mijn stukje over Henk Krol. Zal best een aardige vent zijn maar ik stoor me aan de populistische toon die hij soms gebruikt. Terwijl ik in de media ook berichten lees dat onze ouderen het nog nooit zo goed hadden als nu. Weet best dat dit de grote gemene deler is en dat er uitzonderingen zijn. En geheel van onbesproken gedrag is hij zeker niet. Poetste zijn cv op, ging in de fout bij de Gaykrant en deed agressief tegen de redacteur van 1 vandaag. In de zorg zie je inderdaad dat meer ingezet wordt op ouderen langer thuis laten wonen en minder op in een verzorgingstehuis laten wonen. In feite verwachten we nu dus veel meer van de familie en kennissen en dat lijkt mij wel logisch. Mensen worden steeds ouder en in het grote geheel moeten we proberen om zorg betaalbaar te houden. Als ik naar mijn ouders kijk (70-ers) willen die niks liever dan lekker samen thuis wonen en zeker niet in een tehuis. Maar die hebben een goed pensioen en kunnen zich dat voorlopig veroorloven. Snap heel goed dat met alleen een AOW het geen vetpot is. Verder werk ikzelf in de zorg en zie daar inderdaad nog steeds de meest rare bestedingen en managers met veel te grote salarissen. Extreme regelgeving waardoor hele simpele dingen vaak onbetaalbaar worden. Daar moet meer aan gedaan worden. Mij lijkt het zaak om dan vooral een VVD buiten de regering te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s