Mijn poes!

Hoe noem jij je poes? Pardon? Wat is dat nou voor rare vraag. Hoezo rare vraag, dat is helemaal geen rare vraag. Je hebt toch een poes, hoe noem je die? Bedoel je mijn poes of mijn poes. Mijn kale poes of mijn behaarde poes?

Heb je twee poezen dan? Ik dacht dat je maar een poes had. Ja ik weet niet over welke poes jij het hebt maar wanneer je het over dezelfde poes hebt als ik dan heeft mijn poes geen naam.

Ik dacht dat jouw poes Sylvie heet.

Oh, bedoel je die poes… ja die heet Sylvie. Rare naam voor een poes. Wie noemt zijn poes nou Sylvie. Ik, en daar is niks raars aan. Het is een rare poes. Ze is geboren op 1 april en ze heet Sylvie, naar Sylvie van der Vaart omdat ik haar een raar mens vind en haar zoon heet Raffie, gewoon omdat ik dat wel passend vond.

En die andere poes heeft dus geen naam. Nee die heeft geen naam. Stel dat die ook wegloopt net als mijn andere poes. Dan ben ik opeens een vrouw zonder poes.

een reactie

  1. nee…een vrouw zonder kale poes… :-) :-) :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s