All Inclusive Alanya en Marmaris? Here we come

turkey-534539__480Wij gaan naar Erdogan, wij gaan naar Erdogan, wij gaan naar Erdogan. Wij gaan naar…. Turkije, we komen naar je toe deze zomer. We gaan met duizenden roomblanke Nederlanders lekker naar Marmaris en Alanya. Wij houden van spotgoedkoop. Voor 199 euro gaan we vier weken lang helemaal de moeder op jullie kleffe buffet. Huzarensalade halal. We pissen elk zwembad vol. We kotsen jullie straten onder. Desnoods tegen de muren van onze hotelkamer in het vijfsterrenhotel Blue Beach Resort. We graven als echte nazi’s kuilen op jullie stranden zodat niemand meer fatsoenlijk kan liggen. We nemen zelf onze opblaasbananen mee om achter de speedboot te hangen. Laat de kassakortingen van TUI maar komen. Vroegboekkorting hier. Vroegboekkorting daar. Last minute gaan we heel jullie land overlopen met dronken toeristen. Pak je TUI-deal en sla je slag. Familiekorting. Corendon-invasie. Special price my friend? My friend jullie ass. We betalen helemaal niks meer voor jullie aftandse klerezooi. Ga zelf maar in de namaakshit lopen. Raki Namakie. Kijken, kijken, niet kopen. We gaan ons helemaal kapot feesten in jullie land. Met de Nederlandse vlag in onze hand. Zo gastvrij is Turkije namelijk. Oh Oh Kusadasi. We nemen onze buren mee. Heel onze familie. Het wordt een legendarische zomervakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s