Stemfraude!

GeertjeDe democratie, het is een lastig dingetje. Zolang jouw politieke club wint is er natuurlijk niks aan de hand en benadruk je nog maar eens dat jouw politieke tegenstanders het resultaat hebben te respecteren. Extreem domrechts hamerde daar het afgelopen jaar flink op na de Brexit en de verkiezing van de Donald. “Het volk hep gesproken” scandeerde ze in koor. ‘Het volk’ zou de gevestigde orde ook in 2017 een poepie laten ruiken. Want Geert zou wel even met een landslide de Nederlandse verkiezingen winnen. De lijstjes met gutmenschen werden alvast opgemaakt voor de grote schoonmaak tijdens de patriottistische lente.

Maar wat bleek? De Britten raakte in paniek toen bleek dat het Leave kamp hen had voorgelogen en bereid was over de cliff te gaan tijdens de onderhandelingen met de EU. Trump bleek een totaal incompetente President te zijn die politieke blunder op Russische aanstelling stapelde. Toen Wilders zich zelfs na de vele blunders vergeleek met Trump kreeg de Nederlandse bevolking zo zijn bedenkingen. Willen we net als Trump een volidioot als Wilders aan de macht? Uit het verkiezingsresultaat kunnen we concluderen dat de Nederlanders daar niet op zaten te wachten. Die 20 zetels voor de PVV waren vrij schraal vergeleken met de 35 zetels in de peilingen voor de grote blonde leider.

Het kon dus ook niet uitblijven dat het ‘Geert hep gelijk’ volk, kort nadat de resultaten binnenkwamen, stemfraude gingen roepen. Weg waren de mantras dat we allemaal het resultaat van de verkiezingen moesten accepteren en respecteren. Hun man Geert had namelijk niet gewonnen en dat kon dus niet de wil van het volk zijn. Tot overmaat van ramp wordt hun voorman nu ook niet als serieuze onderhandelingspartner gezien. Geert heeft namelijk Mark Rutte nooit uitgesloten tijdens de campagne. Daarnaast was er vandaag ook een massale opkomst van ‘het volk’ op het Malieveld. Iedereen die anders beweert maakt gebruik van alternatieve feiten en is een vijand van het volk! U bent gewaarschuwd want een hond en blonde dame houden secuur bij wie gut was en wie niet. GEERT HEP GELIJK EN VERDIENT 80 ZETELS! Dat is namelijke de echte wil van het volk, dat u het weet.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s