Turk met mes gesignaleerd

Rotterdam – Vanmiddag is in een park in Rotterdam Noord een Turk met een mes gesignaleerd. Het mes was zo’n 18 cm lang. De Turk was in het gezelschap van een moslima en twee kinderen. Zij zaten met z’n vieren op een geruit kleed. Op het kleed stond een rieten mand waarin, zo op het eerste oog, broodjes en beleg zaten. Naast het geruite kleed stonden in het totaal vier fietsen, waarvan één voorzien was van zijwieltjes en een andere fiets was voorzien van fietstassen. De fietstassen zaten vol met ondefinieerbare voorwerpen. Het zouden heel goed explosieven kunnen zijn. Op het moment dat IWIH de Turk waarnam, had hij het mes in de rechterhand en bewoog daarmee over een opgesneden broodje. IWIH heeft verder oogcontact vermeden en is direct doorgelopen naar het politiebureau. En wat denkt u? Juist, de politie doet hier helemaal niets mee. Het is IWIH wel duidelijk inmiddels aan welke kant de ‘Nederlandse’ politie staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s