Ik word MOSLIMA

muslima-1331992__480Afgelopen woensdag keek ik Pauw, niet omdat Pauw zo interessant is, maar meer omdat mijn schoondochter daar werkt en het wel aardig staat wanneer ik weet waar ze mee bezig is.
Na een paar minuten wist ik het. Ik word ook MOSLIMA. Weet je hoeveel financieel voordeel dat oplevert. Je hoeft nooit meer naar de kapper. Grijs worden, nou en? Niemand die het ziet. Never nooit meer een bad hair day.

Make up, antirimpelcrème, waarom in vredesnaam. Je halve gezicht zit onder je hoofddoek. Een kalkoennek, niemand die het ziet. Nooit meer elke ochtend het dilemma wat zal ik vandaag eens aantrekken. Nooit meer zorgen over je figuur. Nooit twijfel over zal ik botox of fillers of beide doen. Niet nodig. Die kopvod trekt de hele boel wel naar achter als je het allemaal een beetje strak naar achter vastknoopt.
En lingerie, niet meer nodig, gewoon in je blote kont onder je ‘jurk’. Ook makkelijker voor je vechtgenoot. Hoeft hij je niet eerst in elkaar te meppen voor hij je verkracht, uh de zijne maakt. Het is precies zoals een beroemde profeet eens zei, ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Alleen die snor ?! Moet ik die wel of niet laten staan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s