Feyenoorders kunnen zich wel voor hun kop schoppen

kopschopFeyenoord heeft zich zondag weer van zijn beste kant laten zien. Zowel op het veld als daar buiten. Werden ze op het veld weggevaagd door een gretiger en feller Ajax. Thuis in Rotterdam sloeg de sfeer al snel om na de knal van Klasse Schöne. Er kwamen berichten binnen van de te verwachte antisemitische spreekkoren. Te veel coke en drank mixen is overigens nooit een goed idee. Maar helaas kent het Legioen genoeg leeghoofden die met een berg coke en liters bier op, hun 18 jarig durende frustratie willen botvieren. Maar wat te doen als er geen neuzen in de buurt zijn? Juist, dan kopschop je gewoon een mede supporter. Als een leger Polen ging men de eigen stad ook nog eens verbouwen. Nog veel succes met het te behalen kampioenschap… 2-1! Het was nog lang gezellig in Amsterdam en onrustig in Rotterdam.

een reactie

  1. Neuzencorrector · · Beantwoorden

    er word hier komen wij uit Rotterdam, kan je dat niet horen dan gezongen- gaat van ene supportersgroep naar de andere. Vuige insinuaties van onwetende sufneuzen dus. Zoals gewoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s