Verziekt debat

Het kan eigenlijk niemand zijn ontgaan. Het debat, het vermogen van mensen om onderling van gedachten te wisselen, is volledig verziekt. Vooral op de sociale media maar helaas ook steeds meer in het echie. Er lopen hier mensen rond, in één van de rijkste landen ter wereld, die werkelijk denken dat we op de rand van de afgrond staan. En ze schromen ook niet dat overal luidkeels te laten horen. En dan is er tegenwoordig niemand meer die ze eens beet pakt en flink door elkaar rammelt. Die ze wijst op alle voorzieningen die hier ruimschoots voor handen zijn.

Er worden plaatjes op twitter gezet door vooraanstaande twitter figuren met 4 blanke dame’s die wijdbeens op een boot vluchtelingen liggen te wachten. En er is dan niemand meer die zo iemand eens tot de orde roept. Domrechts lacht besmuikt achter zijn toetsenbord. Mooi, zo hoor je die gutmenschen weg te zetten, allemaal! Maar er is helemaal niemand die onbeperkt vluchtelingen hierheen wil laten komen. Alleen in de verziekte geest van mensen die zo hun punt willen maken.

Een zichzelf tot intellectueel benoemde politicus staat Latijn te brallen over een partijkartel in de 2e kamer. Een blinde kan zien dat die man niet van de elite af wil maar de huidige vervangen door die van hem en zijn engrechtse maatjes. Die nu heel flink roepen over zwaardere straffen maar in hun werk alles uit de kast halen om overduidelijk schuldigen zo weg te laten wandelen.

De nationale nar doet weer eens huilie, huilie. Waarom wil toch niemand met mij regeren? Nou, kan het er iets mee te maken hebben dat je 4 jaar lang als een dolle stier om je heen hebt lopen trappen naar iedereen? Of dat je een veroordeling kreeg voor haatzaaien en de vorige keer wegliep toen het erop aan kwam? Het worden weer leuke tijden en eens zien wie we nu overal de schuld van gaan geven nu de Pvda uit beeld is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s