Brekend – geen stageplaatsen in Stockholm

sweden-983436__340Een verwarde man (waarschijnlijk een Noor of een Fin) is in Stockholm slachtoffer geworden van het dominante Westen. Deze alleen opererende dronken man had nooit de intentie om een aanslag te plegen in Zweden waar nooit wat aan de hand is wat betreft immigratie-ellende. Maar omdat deze jongen in zijn jeugd geen stageplaats kon vinden, is hij compleet doorgedraaid. De jonge vrijheidsstrijder met Aziatisch uiterlijk sprak nog wel elke week met de wijkagent, maar dat mocht niet baten. Door de constante populistische druk die op zulke slachtoffers van het Westerse systeem inbeukt, moeten wij concluderen dat wij dit soort incidenten over ons zelf afroepen. Zo’n Geert Wilders is geen reactie op, maar een actie tot. En gelukkig heeft deze lone wolf maar een kleine aanslag gepleegd die we in perspectief moeten zien. Helaas zijn de moslims weer het slachtoffer wat dit soort amokmakerij. Maar gelukkig kan een individu nooit onze Westerse normen en waarden breken. Dit wordt afgedaan als verkeersongeluk en heeft verder niks met de islam te maken. Breivik was erger. In Zweden vallen trouwens per jaar meer doden na een val van een keukentrapje dan door een aanslag. Dus laten we vooral geen vroegtijdige conclusies trekken en deze aanslag absoluut niet overdrijven. Straks wordt dit akkefietje weer aangegrepen om islamofobe reacties de wereld in te slingeren. Om ons weer lekker superieur blank te voelen. Laten we gewoon doorgaan met ons leven en #jesuis twitteren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s