Het doek is gevallen voor IWIH

haceka-haak-hang-systeemNa een week met 11 dagen stilte hebben we op de redactie van ikwasinharen.nl besloten om de boel eens goed onder de loep te nemen. Zo hebben we besloten om de bureaus van het raam af te draaien, zodat er niet meer heel de dag naar buiten gekeken kan worden. De pauzes hebben we geschrapt en de redactieleden zijn zo goed geweest om al hun vakantiedagen in te leveren. Kortom, er komt meer productie. Verder gaan de redactieleden de straat op om het nieuws te zoeken. En als er geen nieuws is, dan creëren zij zelf wel nieuws.

Maar we hebben natuurlijk niet echt stil gezeten op de redactie. Zo heeft Ome Foxx de wanden voorzien een nieuw burgertruttig behangetje met strepen. Onze nieuwste aanwinst Jaimy Foxx  heeft nieuwe motiverende posters aan de muur gehangen. Free Nator heeft met een hoop gevloek en getier een goedkoop klik-laminaat gelegd. En Luiz du la Pelz en Overwin (helden!) hebben de nicotine-aanslag van de plafondtegels verwijderd. Reinaert had wegens begrijpelijke omstandigheden geen tijd om ons te helpen. Helaas had Supermatthijs wel tijd en vooral zin om te helpen met het verbouwen van onze werkplaats.

Om grote catastrofes te voorkomen hebben we Supermatthijs de opdracht gegeven de pantry van haakjes te voorzien. Na 1 dag hebben we jammer genoeg moeten concluderen dat ‘het doek is gevallen voor ikwasinharen.nl.’ De theedoek ligt nu wederom smerig te worden op de grond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s