Een dagje zonder…

Zo heel af en toe ontspruit er een briljant idee aan mijn veelal benevelde brein en nu heb ik er één denk ik. Kunnen we nu niet een dagje Twitteren zonder over de Islam te beginnen? Dus dat die gemankeerde mafkezen even een dagje overslaan met hun zorgvuldig geselecteerde nieuwsberichtjes waarmee ze een individuele actie van een Koran aanhanger projecteren op alle Moslims op aarde. En het liefst dan natuurlijk een uiterst gewelddadig nieuwtje van heel ver hier vandaan en dat dan gebruiken om hier mensen bang te maken. Dan zo’n berichtje het liefst ook nog eens steevast afsluiten met: Zie je nou wel? Geert heb gelijk. Worden die types nou niet eens ongelofelijk moe van zichzelf? En bij ieder klein beetje tegengas gaan ze direct in de foetushouding en krijsen dat niemand het gevaar wil benoemen en dat we dus islamiseren. Ze benoemen doen we hier al jaren, liefst wat bezijden de waarheid, en aangezien we in een vrij land leven mag dat dus ook. Ikzelf ben niet zo bang voor overheersing door een bevolkingsgroep van nog geen 5% maar als je dat graag wel bent mag het hoor. Maar terug naar het idee. Kunnen we dat gezeik steeds over de Moslims even een dagje overslaan? Want helaas voor al die types is er nog steeds geen aanslag in Nederland geweest en is het overgrote deel van de Islamieten in ons land niet zo bloeddorstig. En dat het overgrote deel van de slachtoffers zelf ook Moslim is zetten ze er maar niet bij want dat is maar verwarrend. Maak je eens druk om echt belangrijke zaken hier. De boeven mentaliteit bij onze grootste politieke partij bv. Of over de KNVB die op het punt staat zich opnieuw aan dezelfde steen (Dickie Poen) te stoten. Zeur lekker op het weer zoals een normale Nederlander. Net zo zinloos en ook dat mag je hier gewoon allemaal benoemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s