Mannen GA VREEMD!

love-163690__480College Tour met Ellen Laan, een van de bekendste seksuologes van ons land. Op Goedele na dan, maar dat is een Belgische dus die telt niet. Na de week van de vagina bij koffietijd konden vrijdagavond nog even nagenieten over alles wat met seks te maken heeft bij College Tour. Of eigenlijk over alles wat met seks en de vagina te maken heeft.

Over de piemel valt niet zo heel veel te vertellen. Hij hangt of hij staat. Een middenweg is er simpelweg niet. Meestal hangt hij er maar zo’n beetje bij. Rechtsom of linksom. Zelden recht naar beneden want die broek zit toch meestal in de weg. Wanneer de broek dan eindelijk uit mag, heb je als man geluk wanneer hij mag staan. Meestal gebeurt dit in het begin van je relatie. Hoe langer de relatie duurt hoe minder hij (mag) staan. Niet dat hij niet wil staan maar de vrouw achter de relatie heeft er veelal wat minder behoefte aan dat hij nog net zo vaak staat als in het begin van dezelfde relatie. Dus staat hij nog wel maar veelal niet wanneer jullie samen zijn.

Hebben wij vrouwen dan geen zin meer in seks? Komt het dan toch door de menopauze? Drogen wij letterlijk en figuurlijk op in de loop der jaren? Gaat alles hangen en drogen wij compleet uit? Welnee. Dat is een misverstand. Natuurlijk hebben wij nog wel zin in seks. Alleen niet meer met jou. Niet meer met de man die ons ooit zo op kon winden.
Wij gaan gewoon vreemd. Jullie hebben de naam, wij doen het. Wij neuken ons suf buiten de deur. Misschien wordt het tijd dat wij vrouwen daar eens eerlijk voor uit gaan komen en niet alleen laf in onze vriendinnenappgroepjes gaan zitten te appen welke man we zouden doen, hoe en wanneer. En dat onze zin echt niet vermindert. Alleen de zin in jou wel. Advies voor mannen; zoek het ook buiten de deur. Wat zij kan, kan jij ook. Maar maak daar dan ook geen taboe van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s